Cupa României / Steaua sau Oţelul? Ultima necunoscută

Petrolul Ploieşti a obţinut o calificare nebună în semifinalele Cupei României, după 4-2 cu FC Vaslui

Steaua şi Oţelul Galaţi se luptă, joi seară, pentru ultimul loc rămas disponibil în careul de aşi al Cupei României la fotbal. Meciul va fi găzduit de arena din Ghencea şi este programat de la ora 20.30. Până acum s-au calificat în penultimul act al competiţiei Astra Giurgiu, care a trecut de Viitorul Voluntari, Petrolul Ploieşti, învingătoare în faţa celor de la FC Vaslui şi Dinamo care s-a impus la limită, scor 1-0, în faţa formaţiei lui Cristian Pustai, Pandurii Târgu Jiu.

Cel mai nebun meci s-a disputat la Ploieşti şi le-a adus faţă în faţa pe Petrolul, deţinătoarea trofeului şi pe FC Vaslui, echipă aflată într-o evidentă creştere de formă. Au fost nevoie de prelungiri pentru stabilirea învingătoarei după ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul era egal, 2-2, iar Hoban a fost eroul prahovenilor prin golul marcat în minutul 93.

În prelungiri Vasluiul nu a mai rezistat şi gazdele au punctat de încă două ori obţinând calificarea în semifinale. Meciurile din această fază a Cupei României se joacă în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu