Cupa României / Final de vis pentru “U” Jolidon

Eliminate din sferturile de finală ale Cupei României, handbalistele de la "U" Jolidon vor încerca să-şi asigure prezenţa în viitoarea ediţie a cupelor europene la finalul play-off-ului / FOTO: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Jolidon Cluj au pierdut, scor 23-25, meciul cu SCM U Craiova disputat în sferturile de finală ale Cupei României, iare echipa „studenţească” pierde astfel, oportuniteatea de a se califica în viitoarea ediţie a cupelor europene.

Pe parcursul partidei oficialii clujeni s-au arătat în dese rânduri nemulţumiţi de maniera de arbitraj, iar acest lucru s-a resimţit şi în teren, eliminările temporare ale handbalistelor din ardeal făcând misiunea oltencelor mult mai uşoară în drumul lor spre finala Cupei României.

De altfel, SCM U Craiova s-a arătat mult mai motivată încă din startul partidei, când au reuşit să se desprindă la un moment dat la 8 goluri difirenţă. Horaţiu Paşca a reuşit să găsească soluţiile tehnice pentru ca echipa sa să revină în joc însă, nu au reuşit să ducă meciul în prelungiri şi ratează şansa de a obţine un rezultat important şi implicit accederea în competiţiile continentale.

HCM Baia Mare s-a calificat în penultimul act al întrecerii, după ce a învins cu scorul de 33-23 pe HC Zalău.

Distribuie:

Postaţi un comentariu