Cupa României/ FC Bihor eliminată de către ACS Poli Timişoara

Divizionara secundă, FC Bihor, n-a reuşit să treacă, în 16-imile Cupei României, de ACS Poli Timişoara, deşi a jucat pe teren propriu

Aflată în faza 16-imilor, Cupa României a adus faţă în faţă, pe stadionul  „Ioan Bodola, pe FC Bihor şi ACS Poli Timişoara.

„Studenţii” timişoreni au venit la Oradea pentru a mai drege busuiocul evoluţiilor din campionat, şi să stopeze seria descendentă din Liga 1, printr-o calificare în optimile de finală ale Cupei României. Ceea ce a şi reuşit graţie loviturii de cap a mignonului Cristian Bărbuţ, în minutul 73, la centrarea lui Nicola de pe stânga: FC Bihor Oradea – ACS Poli Timişoara 0-1.

Cei 2500 de spectator au asistat la o partidă destul de anostă, în care ocaziile la ambele porţi putem să le numărăm pe degetele de la o mână.

Dacă în prima repriză oaspeţii şi-au creat câteva oportunităţi de a înscrie prin Trandu şi Şeroni, în partea a doua orădenii au ieşit mai curajos la joc, punându-l pe portarul Pap la treabă, prin şuturile lui Sfârlea şi Ianc.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Bărbuţ, poate cel mai scund jucător de pe teren şi culmea reuşita a fost cu capul.

FC Bihor Oradea: Sălăjan – Letan, Fl. Lazăr, Mintaş, R. Lupu – Ianc, M. Popa, Sfârlea – Fl. Pop, Hadăr, R. Lukacs (75, Achim).

Rezerve: Fildan, Haş, Ţoca, Ov. Popa, Ad. Achim, Zs. Lukacs, Bic.

ACS Poli Timişoara: Pap – Belu, Petrovic, Şeroni, Nicola – Poparadu – Bărbuţ (92, Dragomir), Trandu, Popovici – Boldea (83, Moldovan), Furtado (69, Ruiz).

Rezerve: Coca – Bocşan, Dragu, Nohai.

Cartonaşe galbene: Furtado (49).

Distribuie:

Postaţi un comentariu