Cupa României / CFR are cale liberă spre trofeu

CFR Cluj o va întâlni pe FC Viitorul 2 Consteanţa în optimile Cupei României

Miercuri a avut loc la Casa Fotbalului tragerea la sorți a meciurilor din faza optimilor de finală ale Cupei României. CFR Cluj va evolua în deplasare, la Ovidiu, în fața echipei secunde a Viitorului. Vicecampioana ASA Târgu Mureș va merge la Bacău pentru confruntarea cu Sport Club din localitate, iar campioana Steaua o întâlnește pe FCM Baia Mare, în orașul de sub Dealul Florilor.

O altă dispută extrem de interesantă va fi întâlnirea dintre Pandurii Târgu Jiu și Dinamo. Meciurile din optimile se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care meciurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.

Astfel, cel mai probabil partida dintre FCM Baia Mare şi Steaua se va disputa pe Cluj Arena, în condiţiile în care Stadionul maramureşenilor nu dispune de instalaţie de nocturnă. Meciurile fiind eliminatorii, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare. Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în perioada 27-29 octombrie, cu începere de la ora 14:30, cu excepția jocurilor televizate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu