Cupa României / Astra este prima semifinalistă a Cupei

Astra Giurgiu s-a "distrat" cu Viitorul Voluntari în sferturile Cupei României, pe care i-au învins cu 3-0 şi s-au calificat în semifinalele competiţiei

Astra Giurgiu este echipa momentului în fotbalul intrn. Marţi, în primul sfert de finală din Cupa României giurgiuvenii au trecut fără emoţii de Viitorul Voluntari, pe care i-au învins la scor de neprezentare (3-0). De o jumătate de oră au avut nevoie fotbaliştii pregătiţi de Isăilă ca să deschidă scorul, Budescu reluând în poartă o minge respinsă greşit de portarul Buzbuchi.

În minutul 35 Cristescu a primit o pasă perfectă pe flancul stâng şi a şutat fără speranţe în vinclul porţii echipei patronate de Gheorghe Hagi, stabilind practic învingătoarea partidei. În continuare giurgiuvenii au condus ostilităţile în teren chiar dacă, cei de la Viitorul s-a străduit să-şi facă simţită prezenţa în careul Astrei.

Nici introducerea lui Dică nu a adus schimbarea dorită, doar o ocazie trecându-şi în cont jucătorii din Voluntari. Cu un minut înainte de expirarea timpului regulamentar de joc Yoda a dat ultima lovitură şi Astra se califică pentru al doile an la rând în penultimul act al Cupei României.

Miercuri sunt programate alte două partide. Petrolul Ploieşti, deţinătoarea trofeului, va încerca să-şi apere Cupa în faţa celor de la FC Vaslui, una dintre echipele în creştere de formă din Liga I. Celălalt sfert de finală le aduce faţă în faţă pe Dinamo şi Pandurii Târgu Jiu, două formaţii care au ca obiectiv câştigarea compotiţiei. Ultima partidă se va disputa joi, între Steaua şi Oţelul Galaţi. Toate meciurile se joacă într-o singură manşă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu