Cupa Mondială / Brazilia, doar egal cu Mexic, Belgia a tremurat

Portarul Mexicului, Ochoa (foto) a făcut minuni în meciul contra Braziliei, la Cupa Mondială

Eternă favorită la câştigarea Cupei Mondiale, Brazilia nu a mai fost la fel de inspirată în faţa Mexicului, aşa cu s-a întâmplat la meciul de debut a turneului final. Nici arbitrul nu a mai fost la fel de entuziast în a arăta punctul cu var, iar fotbaliştii cariocas au terminat doar la egalitate, scor 0-0, meciul cu Mexic.

Altfel, partida a fost poate cea mai frumoasă de până acum, de la Cupa Mondială. Mexicanii au ratat din toate poziţiile. Nici Brazilia nu s-a lăsat aşteptată, dar intervenţiile portarului Ochoa i-a înebunit pur şi simplu pe suporterii selecao. După acest meci Ochoa a fost declarat erou naţional, iar fanii i-au cerut, mai în glumă, mai în serios, să candideze la funcţia de preşedinte al statului.

Liber de contract după ce s-a despărţit de Ajaccio, echipă la care a fost coleg cu Mutu, portarul mexican este acum în atenţia cluburilor mari ale Europei, Liverpool, Arsenal sau Olempique Marseille fiind interesate de serviciile lui. Într-un alt meci disputat marţi, Belgia a trecut greu de Algeria, scor 2-1, însă, europenilor le-a trecut glonţul pe lângă ureche.

Feguli a deschis scorul pentru Algeria, iar africanii au rezistat eroic vreme de 70 de minute atacurilor vedetelor din naţionala Belgiei. Felaini a marcat la 5 minute după ce a fost introdus pe teren, restabilind egalitatea, iar Mertens a reuşit golul victoriei în minutul 80. Miercuri se joacă Australia – Olanda, de la ora 19.00 şi Spania – Chile, de la ora 22.00, ambele partide din cadrul grupei B.

Distribuie:

Postaţi un comentariu