Cupa Liceelor / Ploaie de goluri şi 3 echipe calificate

În primele trei partide din faza optimilor de finală ale Cupei Liceelor NeuronKid, disputate, joi, s-au înscris nu mai puţin de 20 de goluri, spre deliciul susţinătorilor celor 6 combatante. Cel mai spectaculos meci al zilei a fost cel dintre Gheorghe Şincai şi Ana Aslan. Venită de pe locul secund din Grupa A, formația celor de la Ana Aslan a confirmat jocul bun prestart în meciul câștigat cu Tehnofrig, atunci când a revenit de la 0-2 și s-a impus cu 3-2.

Chiar dacă și în partida de astăzi au fost conduși cu 3-2 și 4-3 de către cei de la Șincai, elevii Colegiului Tehnic Ana Aslan nu au renunțat la luptă și au întors rezultatul cu un gol marcat în ultimul minut. Cu scorul de 5-4, Ana Aslan a obținut calificarea în sferturile de finală, acolo unde se va duela cu învingătoarea meciului dintre Nicolae Bălcescu și Transporturi.

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Cristi Dulca, a fost cel care a dat lovitura de start a optimilor de finală ale Cupei Liceelor NeuronKid. Pe lângă Ana Aslan, în sfertui au mai acces liceenii de la Augustin Maior după victoria, scor 3-0, obținută în meciul cu Liceul de Informatică și LPS. Campionii en-titre au trecut, cu scorul de 8-0, de echipa liceului George Coșbuc.

Optimile de finala ale Cupei Liceelor NeuronKid vor continua vineri cu meciurile:
9:00 Lucian Blaga – Gheorghe Lazăr
9:45 Alexandru Borza – Emil Racoviță
10:30 Economic – Seminarul Teologic
11:15 Onisifor Ghibu – Edmond Nicolau
12:30 Nicolae Bălcescu – Transporturi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu