Cupa Liceelor / Campioana şi-a respectat statutul

Ziua a II-a a Cupei Liceelor NeuronKid a programat alte 8 meciuri

Marți s-au disputat meciurile zilei a II-a în cadrul Cupei Liceelor NeuronKid. Au fost partide strânse, victorii la scor şi surprize destul de mari. Liceul cu Program Sportiv (LPS), campioana en-titre, a arătat încă de la început că este şi anul acesta una dintre echipele favorite la câştigarea competiţiei. Elevii conduşi de pe margine de profesorul Călin Tecoanţă au trecut în primul meci de liceenii de la Victor Babeş.

La pauză, scorul era 2-0, după o primă repriză în care cei de la Liceul cu Program Sportiv s-au jucat efectiv cu ocaziile. Aceştia au continuat cu ratările şi în debutul reprizei secunde, atunci când au irosit o lovitură de la 7m. Cu toate acestea, elevii Liceului cu Program Sportiv au continuat atacurile la poarta Liceului Victor Babeş şi au încheiat partida cu victoria, scor 10-0.

Ziua a adoua a Cupei Liceelor NeuronKid început însă, cu meciul dintre Nicolae Bălcescu şi SAMUS, lovitura de start a partidei fiind dată de Valentin Berindei, fostul fotbalist clujean extrem de talentat care a jucat atât pentru “U”. În garnitura „Şepcilor roşii” a împărţit vestiarul cu Lăzăreanu, Pexa, Furnea – antrenorul celor de la Lucian Blaga -, Anca, Uifăleanu sau Tim Câmpeanu, iar la CFR i-a avut coechipieri pe Naghel, Neamţu, Aurel Mureşan, Bakos sau Albu.

Confruntarea dintre Nicolae Bălcescu şi SAMUS a fost una echilibrată, la finalul celor două reprize liceenii de la Bălcescu asigurându-şi victoria la limita, scor 4-3. Un alt meci foarte strâns a fost cel dintre Gheorghe Lazăr şi Gherghe Şincai, contând pentru Grupa H. După victoria obţinută ieri, scor 12-0, în faţa echipei de la Anghel Saligny, elevii Liceului Gheorghe Lazăr s-au recunoscut învinsi, azi, în faţa celor de la Şincai, scor 4-3. Spre finalul zilei a avut loc şi una dintre cele mai mari surprize ale rundei.

Liceenii de la Tehnofrig, unii dintre favoriţii întrecerii, au fost învinşi de echipa celor de la Ana Aslan, cu scorul de 3-2, chiar dacă au condus cu 2-0.

Iată rezultatele complete înregistrate, marţi, în cea de-a doua zi a Cupei Liceelor NeuronKid:
Nicolae Bălcescu – SAMUS 4-3
Economic – George Bariţiu 6-0
Gheorghe Lazăr – Gheorghe Şincai 3-4
Alexandru Borza – Emanuel 2-0
LPS – Victor Babeş 10-0
Ana Aslan – Tehnofrig 3-2
Avram Iancu – Lucian Blaga 0-8
Energetic – Edmond Nicolau 1-6

Programul de joi, 27 mai, arată în felul următor:
9:00 Tehnofrig – Lucian Blaga (Grupa A)
9:00 George Baritiu – Informatica (Grupa C)
9:45 Samus – George Cosbuc (Grupa D)
10:00 Anghel Saligny – Gheorghe Sincai (Grupa H)
11:00 Transporuri – LPS (Grupa E)
11:00 Augustin Maior – Sem. Ortodox (Grupa F)
12:00 Ana Aslan – Avram Iancu (Grupa A)
13:00 Emil Racovita – Edmond Nicolau (Grupa G)
12:00 Onisifor Ghibu – Emanuel (Grupa B).

Distribuie:

Postaţi un comentariu