Cu un om mai puțin , CFR nu a pierdut în fața Craiovei

De două ori au cerut CFR-iștii lovitură de la 11 metri, în meciul cu CSU Craiova, terminat la egalitate, scor 0-0 / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj și CSU Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul contând pentru etapa a VII-a a Ligii 1. Astfel, oltenii au ratat oportunitatea de a-și lua revanșa după eliminarea din Cupa Ligii, când cele două echipe au terminat meciul la același scor, departajarea făcându-se în urma executării loviturilor de departajare. Pentru vișinii punctul obținut în fața celor de la CSU este unul extrem de important, dat fiind că au evoluat în inferioritate numerică din minutul 24, Andrei Mureșan fiind eliminat direct, după un fault grosolan la mijlocul terenului.

Până să rămână cu un om mai puțin, echipa lui Vasile Miriuță a solicitat și un penalti, în minutul 20, la un duel între Madson și Păun, dar centralul partidei a fost de altă părere. Tot Păun la pus la grea încercare pe Calancea, cu un șut puternic, dar portarul oltenilor a înlăturat pericolul. În minutul 41 CFR-iștii au solicitat a doua lovitură de la 11 metri, după un duel între Acka și Rus. Nici de această dată arbitrul nu a indicat punctul cu var.

Cum era de așteptat actul secund a fost dominat de jucătorii echipei oaspete. Oltenii au încercat să ntragă la poarta lui Mincă din toate pozițiile și toate liniile. Madson, Acka, Zlatinski și Gustavo nu l-au învins, însă, pe Mincă. În minutul 82 Rus putea să dea o cruntă lovitură alb-albaștrilor, dar șutul lui din interiorul careului de 16 metri a fost respins în corner de Calancea.

În minutul 85 Rambe trece și el pe lângă deschiderea scorului. Mincă este însă la post și respinge în corner. CSU Craiova ar fi putut deveni noul lider al Ligii 1, dacă ar fi profitat de omul în plus, dar meciul s-a terminat 0-0 și oltenii au rămas la un punct în urma Stelei. CFR se situează abia pe locul 12 al clasamentului cu 4 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu