Cristina Laslo revine în Liga Națională. Nu ”U” este echipa aleasă

Foto: Dan Bodea

Interul echipei naționale Cristina Laslo va juca din sezonul viitor în Liga Națională. Anunțul a fost făcut de președintele echipei Corona Brașov, pentru care clujeanca și-a dat acordul să joace din această vară.

„Suntem onoraţi că am reuşit să o convingem pe Cristina că proiectul Coronei este unul serios, este de viitor şi că şi la Braşov se poate face performanţă la un nivel înalt. Cristina Laslo este o jucătoare tânără, inteligentă şi talentată, care în mod sigur va ajuta echipa din sezonul viitor. Avem nevoie la Corona de un nucleu de jucătoare care să readucă handbalul braşovean acolo unde merită să fie”, a declarat Liviu Dragomir, preşedintele Corinei Braşov, conform Prosport.

Handbalista de 23 de ani evoluează din 2017 la Buducnost Podgorica, însă contractul ei a ajuns la scadență și, se pare că oficialii muntenegreni nu ar mai vrea prelungirea acestuia. Cristina Laslo este componentă a naţionalei de senioare din 2016, iar la nivel de junioare a devenit campioană mondială în 2014, obţinând în 2016 şi medalia mondială de bronz cu naţionala de tineret.

Distribuie:

Postaţi un comentariu