Cristi Coroian, omagiat în Gruia

Foto: Dan Bodea

CFR – Gloria Bistrița 5-3. Nu este vorba de un ultim amical al trupei din Gruia, ci de un meci de aducere aminte în care protagoniștii din teren s-au numit Florin Dan, Adi Anca, Tilincă, sau Dorinel Munteanu, pentru vișinii, Ilie Lazăr, Ovidiu Maier, Horațiu Cioloboc, sau Radu Sabo în echipament alb-albastru. Întâlnirea a avut un caracter caritabil, toate încasările fiind direcționate către fostul ”șeptar” de la CFR și Gloria Bistrița, Cristian Coroian, aflat în continuare în recuperare după ce în urmă cu doi ani a suferit un atac vascular cerebral în timpul unui antrenament. 

Foto: Dan Bodea

Florin Dan, Adi Anca (triplă) și Bogdan Minteuan, fiul fostului jucător și antrenor al CFR-ului, Alin Minteuan, au fost marcatorii golurilor echipei din Gruia. Radu Sabo (dublă) și Călin Albuț, portar-atacant, au fost marcatorii golurilor pentru trupa fostelor glorii din Bistrița. Finalul evenimentului a fost marcat de ceremonia în cadrul căreia președintele Iuliu Mureșan și fostul șef al Gloriei, Ioan Horoba, i-au oferit lui Coroian câte un tricou cu numărul 7, a ambelor formații pentru care fostul fotbalist a adunat un număr impresionant de partide: 397. 

Foto: Dan Bodea

Atât pentru CFR, cât și pentru Gloria, Cristi Coroian a evoluat în câte două perioade și a contabilizat 123 de jocuri și 57 de goluri în tricoul CFR-ului, respectiv 63 de goluri în 274 de partide pentru Gloria.

Distribuie:

Postaţi un comentariu