Costea, pe picior de plecare: “Nu prea a convins”

Florin Costea a fost mai mereu în contratimp la duelurile cu jucătorii Astrei / Foto: Dan Bodea

Florin Costea s-ar putea despărţi în iarnă de gruparea din Gruia.

Şefii CFR-ului şi-au pierdut răbdarea cu Florin Costea. Adus cu surle şi trâmbiţe, atacantul oltean a dezamăgit în tricoul vişiniu. În zece partide jucate pentru formaţia din Gruia, Costea nu a reuşit niciun gol! Craioveanul s-a făcut remarcat însă în afara terenului. Fotbalistul de 28 de ani a fost amendat de club şi pedepsit de Petre Grigoraş după ce a fost surprins într-un club de manele alături de Gabriel Tamaş.

Evoluţia sa din meciul cu Astra a fost picătura care a umplut paharul. Intrat la începutul reprizei secunde, Costea şi-a trecut în cont doar o singură ocazie periculoasă la poarta giurgiuvenilor. Atacantul l-a testat pe Lung Jr. cu un şut puternic din afara careului, respins însă de goalkeeper-ul oaspeţilor (’80).

La finalul meciului, oficialii trupei feroviare au luat foc la adresa jucătorului. Iuliu Mureşan i-a transmis să-şi revizuiască atitudinea dacă mai doreşte să-şi prelungească şederea la Cluj. „Florin Costea a fost iertat şi de aceea a jucat cu Astra. Pedeapsa lui a fost să nu joace o săptămână. Acum, nu poţi să ţii în afara lotului un fotbalist precum Costea. Tot timpul aştepţi ceva de la el, cu toate că la noi nu prea a convins. Mai sperăm, cel puţin până la iarnă. Aşteptăm să înceapă să joace mai repede, pentru că avem nevoie de talentul lui“, a transmis preşedintele clujenilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu