Corina Căprioriu, victorie în 37 de secunde

Corina Căprioriu s-a calificat în semifinalele categoriei 57 de kilograme, din cadrul turneului de judo feminin. Judoka clujeană s-a impus după doar 37 de secunde, în faţa sportivei Cheng-Ling Lien din Taiwan şi va lupta pentru calificarea în ultimul act al competiţiei cu brazilianca Rafaela Silva, una dintre favorite.

Căprioriu şi-a depăşit adversara din sferturile de finală prin ippon. Semifinalele şi meciurile din recalificări pentru medalia de bronz vor avea loc luni seară, începând cu ora 21.30. Reamintim că judoka Andreea Chiţu a fost învinsă, duminică, de sportiva braziliană Erika Miranda în prima luptă din recalificări, la categoria 52 de kilograme, ratând astfel calificarea decisivă pentru medalia de bronz.

Anterior, în grupa A, Chiţu a trecut de iberica Laura Gomez prin ippon, dar în sferturile de finală a pierdut prin yuko în faţa sportivei italiene Odette Giuffrida. De asemenea, sâmbătă, în prima zi a competiţiei de judo, clujeanca Monica Ungureanu a fost eliminată în primul tur al categoriei 48 de kilograme de europeană en-titre, Charline van Snick (Belgia), după nici două minute, prin ippon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu