Continuă criza la CFR. Mureșan și-a ”îngropat” echipa

Foto: Dan Bodea

CFR a bifat al patrulea meci la rând fără victorie. Vișiniii au pierdut cu 1-2 meciul cu Viitorul Constanța după ce a condus cu 1-0 și după două gafe ale lui Andrei Mureșan. Echilibrat, așa cum era de așteptat, meciul dintre ultimele campioane ale României și-a consumat prima fază controversată în minutul 14 la o pătrundere a lui Ioniță. Mijlocașul gazdelor a căzut la marginea careului și a solicitat lovitură de la 11 metri, însă arbitrul Hațiegan a lăsat jocul să continue.

Foto: Dan Bodea

Trei minute mai târziu Păun a găsit o breșă în apărarea oaspeților a înaintat și a tras cu sete la poartă, dar mingea a lovit bara transversală. Replica dobrogenilor a venit în minutul 24 când Mățan a driblat tot ce a întâlnit în cale, a șutat la caloțul scurt, dar Fernandez a trimis în corner. Revenit în primul 11 Djokovic a prins o ghiulea de la peste 20 de metri, dar pe traiectoria mingii s-a interpus Țâru. La ultima fază a primei reprize și Viitorul a cerut penalty.

Foto: Dan Bodea

La un duel în careu, între Djokovic și Mladen, ultimul a căzut tras de tricou de mijlocașul sârb. Hațiegan a lăsat încă o dată jocul să continue. Nu trecuseră nici 10 minute de la reluarea partidei și Țucudean s-a înălțat impecabil la o centrare a lui Păun și a deschis scorul. A urmat un joc de uzură până în minutul 78 când Ianis Hagi a ratat din șase metri. A fost un semnal de alarmă ignorat de trupa lui Conceicao care avea să plătească neatențiile.

Foto: Dan Bodea

În minutul 86 Mureșan pierde o minge la mijlocul terenului, Voduț preia balonul și-l expediază direct în poarta lui Fernandez, 1-1. Același Mureșan avea să-l faulteze în careu pe Voduț (min. 90) și de această dată Hațiegan a arătat punctul cu var. Hagi a executat fără greșeală și Viitorul a adâncit criza prin care trece CFR.

Foto: Dan Bodea

”Îmi doresc să vorbesc strict despre fotbal. E adevărat că ultimele rezultate nu au fost cele mai bune, însă mi-ar plăcea să vorbim mai mult despre fotbal. Nu am citit ştirile, nu pot nici să confirm, nici să infirm informaţiile care circulă despre plecarea mea. Acum sunt antrenor şi sper să rămân pe banca CFR-ului. Am controlat meciul şi am fost la un pas să câştigăm, dar am sfârşit prin a pierde. Eliminarea de joi a lăsat urme asupra jucătorilor”, a spus la final Antonio Conceicao.

Distribuie:

Postaţi un comentariu