CONCURS/Câștigă bilete la meciurile fetelor de aur ale Naționalei Feminine de Fotbal!

KV-Final-01

Federația Română de Fotbal și Transilvania Reporter îți oferă bilete la meciurile echipei naționale de fotbal feminin contra Ucrainei și Greciei, contând  pentru  calificarea la Campionatul European din 2017.

Pentru a câștiga 2 bilete la partida România-Grecia din data de 20 septembrie, ora 20.00, postează printr-un comentariu la acest articol un mesaj de susținere a echipei naționale de fotbal feminin până în data de 18 septembrie, ora 20.00. Lasă mesajul tău împreună cu numele și adresa reală de email pentru a te putea anunța dacă ai câștigat biletele. Pentru acest concurs vor exista doi câștigători, fiecare urmând să câștige câte 2 bilete.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi, folosind site-ul random.org, dintre participanții care au trimis un mesaj de susținere până la data menționată mai sus și vor fi anunțați pe site-ul www.transilvaiareporter.ro în data de 19 septembrie 2016.

 


Publicitate

2 Comentarii

  1. Dan Valentin Bidianu spune:

    Hai Romania! Forta fetelor! Haide Flori!

  2. Grad Octavian Ioan spune:

    Fetelor, ați reușit o victorie fantastică împotriva Ucrainei, urmează a doua victorie pentru voi împotriva Greciei! Hai fetelor, HAI ROMÂNIA!

Postaţi un comentariu