CONCURS/Câștigă bilete la meciurile fetelor de aur ale Naționalei Feminine de Fotbal!

eepurl.com

Federația Română de Fotbal și Transilvania Reporter îți oferă bilete la meciurile echipei naționale de fotbal feminin contra Ucrainei și Greciei, contând  pentru  calificarea la Campionatul European din 2017.

Pentru a câștiga 2 bilete la partida România-Grecia din data de 20 septembrie, ora 20.00, postează printr-un comentariu la acest articol un mesaj de susținere a echipei naționale de fotbal feminin până în data de 18 septembrie, ora 20.00. Lasă mesajul tău împreună cu numele și adresa reală de email pentru a te putea anunța dacă ai câștigat biletele. Pentru acest concurs vor exista doi câștigători, fiecare urmând să câștige câte 2 bilete.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi, folosind site-ul random.org, dintre participanții care au trimis un mesaj de susținere până la data menționată mai sus și vor fi anunțați pe site-ul www.transilvaiareporter.ro în data de 19 septembrie 2016.

 

2 Comentarii

  1. Dan Valentin Bidianu spune:

    Hai Romania! Forta fetelor! Haide Flori!

  2. Grad Octavian Ioan spune:

    Fetelor, ați reușit o victorie fantastică împotriva Ucrainei, urmează a doua victorie pentru voi împotriva Greciei! Hai fetelor, HAI ROMÂNIA!

Postaţi un comentariu