Concurs / Fii suporter al României! Transilvania Reporter te trimite la meci!

Echipa naţională feminină de baschet a României va disputa la finalul acestei săptămâni primul meci din campania de calificare la EuroBasket Women 2017. “Tricolorele” întâlnesc, sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, reprezentativa similară a Bosniei&Herțegovina, în meciul de debut al Grupei H. Echipa națională, pregătită de Miroslav Popov, se află deja în cantonament la Cluj-Napoca, iar din lotul lărgit al României face parte şi Flavia Ferenczi, jucătoare legitimată la Universitatea Cluj.

Biletele de acces se găsesc la casa de bilete a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca şi pe platforma on-line a celei mai mari arene sportive din România,  polivalentacluj.ro. Pretul tichetelor este de 10 lei, iar încasările vor fi donate celor aflati in suferinta in urma tragediei de la #Colectiv! România face parte din Grupa H a preliminariilor pentru Eurobasket 2017 alături de echipele Turciei, Israel și Bosnia&Hertegovina. Câștigătoarea fiecărei dintre cele nouă grupe, precum și cele mai bune șase echipe clasate pe locurile doi, vor calificarea pentru turneul final din 2017.

Transilvania Reporter este partener media al acestui eveniment și pune la dispoziția cititorilor online 10 invitații pentru această partidă. Pentru a fi câștigător trebuie să răspundeți corect la întrebarea: Câte jucătoare legitimate la Universitatea Cluj fac parte din lotul lărgit al echipei naționale, pentru meciul cu Bosnia&Herțegovina. Câștigătorii celor 10 bilete de acces vor fi stabiliţi prin tragere la sorţi, iar lista va fi publicată pe facebook.com/transilvaniareporter/

(Câștigătorii își pot ridica cele 10 bilete de la sediul Transilvania Reporter, str.  Strada Cometei, nr. 5/2)

Distribuie:

Postaţi un comentariu