CONCURS! Câștigă bilete la meciurile fetelor de aur ale Naționalei Feminine de Fotbal!

eepurl.com

Federația Română de Fotbal și Transilvania Reporter îți oferă bilete la meciurile echipei naționale de fotbal feminin contra Ucrainei și Greciei, contând  pentru  calificarea la Campionatul European din 2017. Partidele vor avea loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca, după cum urmează: România-Ucrania, 15 septembrie, ora 18:00 și România-Grecia, 20 septembrie, ora 20:00.

Pentru a câștiga 2 bilete la partida România-Ucraina din data de 15 septembrie, ora 18.00, postează printr-un comentariu la acest articol un mesaj de susținere a echipei naționale de fotbal feminin până în data de 14 septembrie, ora 18. Lasă mesajul tău împreună cu numele și adresa reală de email pentru a te putea anunța dacă ai câștigat biletele. Pentru acest concurs vor exista doi câștigători, fiecare urmând să câștige câte 2 bilete.

Câștigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi, folosind site-ul random.org, dintre participanții care au trimis un mesaj de susținere până la data menționată mai sus și vor fi anunțați pe site-ul www.transilvaiareporter.ro în data de 14 septembrie 2016.

Rămâi pe www.transilvaniareporter.ro. Concursurile continuă!

 

1 Comentariu

  1. Grad Octavian Ioan spune:

    Victoria va fi cu siguranță a voastră, fetelor! Hai ROMÂNIA!!!

Postaţi un comentariu