CM Serbia / România întâlneşte Ungaria

Pivotul naţionalei feminine de handbal a României, Oana Manea (foto, în galben) a evoluat cu entorsă în meciul cu Australia şi este incertă pentru confruntarea cu Ungaria

Selecţionata feminină de handbal a României întâlneşte în această seară reprezentativa Ungariei, în meciul patru pe care „tricolorele” îl vor disputa în cadrul grupei D a Campionatului Mondial ce se desfăşoară în Serbia.

Emoţii pentru Manea
România a debutat perfect la ediţia din acest an a mondialelor de handbal feminin şi a bifat două victorii în primele meciuri ale competiţiei, cu Tunisia şi Australia, după care a venit înfrângerea (23-26) în faţa Germaniei. Astăzi „tricolorele” lui Gheorghe Tadici vor înfrunta Ungaria, favorita grupei.

Tehnicianul României a dezvăluit că pivotul Oana Manea a jucat cu o entorsă la mâna dreaptă şi speră să poată să o trimită în teren şi în partida cu Ungaria. „Oana Manea este o sportivă care trece peste durere atunci când intră în teren însă, poate era mai bine să fie menajată. Are o entorsă la mâna dreaptă dar sper să se simtă mai bine până la ora meciului cu Ungaria şi să poată juca. Cu sau fără Manea în teren trebuie să fim mai concentraţi în meciurile următoare, să ne pregătim fizic şi mental, pentru că la acest capitol am pierdut meciul cu Germania”, a declarat Gheorghe Tadici.

Cu două victorii şi o înfrângere după trei meciuri România se situează pe poziţia a III-a în clasamentul grupei D, cu 4 puncte, în vreme ce adversara din această seară, Ungaria, are maximum de puncte şi este deja calificată în faza următoare  întrecerii. Partida România – Ungaria se va juca de la ora 20.15 la Novi Sad.

Distribuie:

Postaţi un comentariu