Clujul Pedalează își extinde activitatea și lansează în 2015, Cluj Running Challenge

Foto: healthybalancefitness.com.au

Programul competițiilor sportive organizate de Clujul Pedalează în 2015 este unul extrem de bogat. Dacă până acum, clubul s-a adresat bicicliștilor amatori și profesioniști, de anul acesta își va extinde activitatea, organizând și competiții pentru iubitorii alergatului în natură.

Pentru anul 2015 Clujul Pedalează a pregatit o nouă serie de concursuri: Campionatul de alergare montană „Cluj Trail Running Challenge” şi MTB „Cluj Bike Challenge” cu cele trei etape consacrate deja.

[stextbox id=”custom”]

  • Etapa a I-a
    „Făget Trail Running”  25 aprilie concurs de alergare
  • „Făget MTB Marathon” editia a IV-a data: 26 aprilie, concurs de ciclism.

Etapa a II-a

  • „Imprezzio G. Trail Running” 26 iulie, concurs de alergare
  • „Imprezzio G. MTB Marathon” editia a II-a 26 iulie, concurs de ciclism.

Etapa a III-a

  • „Cluj Trail Running” 26 septembrie concurs de alergare
  • „Cluj MTB Marathon” ediţia a III-a data: 28 septembrie,  concurs de ciclism.

[/stextbox]

Pe 14 iunie 2015, clubul va organiza NapoCup XCO UCI Class II, concurs ce va conta pentru calificarea la olimpiada din Brazilia – Rio de Janerio.

O altă surpriză pentru cei cărora le plac provocările este concursul de alergare cu obstacole, Asaltul Dacilor, care va avea loc pe 24 mai. Traseul include poteci de pădure, șanțuri adânci cu apă, garduri ce trebuie sărite, obstacole ce trebuie surmontate, plase pe sub care trebuie mers pe coate și genunchi și multe altele.

Din 2011, de când a apărut proiectul Clujul Pedalează, la cele 66 de evenimente organizate au participat, peste 26.000 persoane, atât din rândul comunităţii clujene, cât şi din ţară şi străinătate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu