Clujul fără echipă în Cupa României

Sănătatea Cluj, ultima reprezentantă a Clujului în Cupa României, a fost învinsă de Petrolul Ploiești, scor 0-7, într-un meci din optimile competiție. Prahovenii au abordat meciul de pe Cluj Arena cu lecţia învățată, după ce „Virușii verzi” au produs surpriza competiției, în urmă cu o lună, când au eliminat deținătoarea trofeului, FC Viitorul Constanța.

Petrolul și-a făcut meciul ușor încă din primele minute ale întâlnirii și a deschis scorul în minutul 16, prin Younes Hamza care a profitat de o neînțelegere în defensiva clujenilor. Șapte minute mai târziu Bogdan Gavril a dublat avantajul oaspeților și tot el a stabilit scorul pauzei: Sănătatea – Petrolul 0-3.

Gavrilă și-a încununat evoluția cu un hattrick curat punctând pentru 4-0 în minutul 62. Laurenţiu Marinescu, Ștefan Blănaru și Sergiu Arnăutu și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor și Petrolul se califică în sferturile Cupei, stabilind și scorul competiţiei, în actuala ediție. Clujul rămâne astfel, fără nicio reprezentantă în Cupa României, după ce CFR a fost eliminată încă din 16-imi, iar Universitatea a pierdut la limită, scor 0-1, marţi în faţa celor de la FCSB.

Distribuie:

Postaţi un comentariu