Clujenii au prins gustul marilor competiții

Foto: Dan Bodea

Clujenii, și nu numai, fani ai întrecerilor sportive de calitate și ai echipelor naționale își arată tot mai mult atașamentul față de reprezentativele României. După ce la sfârșitul săptămânii trecute au umplut până la refuz Sala Polivalentă, la meciurile echipei feminine de tenis din Fed Cup, suporterii echipelor naționale de handbal și baschet ale României arată un mare interes pentru meciurile ce vor fi găzduite de Polivalenta din Cluj-Napoca.

Astfel, pentru prima confruntare de calibru, dintre echipele naționale de baschet ale României și Turciei, din preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor, suporterii își pot achiziționa bilete la prețul de 10 lei. Tichetele au o valoare unică, ceea ce înseamnă că suporterii pot să privească din orice sector înfruntarea. Meciul de baschet feminin este programat la data de 20 februarie.

România şi Turcia conduc grupa de calificare H, ambele având câte două victorii din precedentele înfruntări. Prima clasată se califică direct la turneul final EuroBasket 2017, iar ocupanta poziţiei secunde are la rândul ei șanse mari de calificare dacă la sfârșitul preliminariilor se va situa între primele 6 echipe din cele 9 ocupante ale pozițiilor secunde din fiecare grupă.

Cea de a doua partidă de mare interes este cea dintre reprezentativele feminine de handbal ale țării noastre și Norvegiei, din preliminariile pentru Campionatul European din Suedia. În acest caz s-au vândut deja peste 3.000 de bilete. Înfruntarea dintre România și Norvegia va avea loc la data de 9 martie, iar tichetele costă între 30 şi 80 de lei la tribune, şi 250 de lei în sectorul VIP.

Distribuie:

Postaţi un comentariu