Cine minte? ”Oficial” Omrani e în Franța. ”Neoficial” petrece cu viitorii coechipieri de la FCSB

Foto: Dan Bodea

Atacantul francez Billel Omrani a refuzat să facă deplasarea cu lotul campioanei CFR în cantonamentul care se derulează în aceste zile în Polonia. Oficialii clubului susțin că l-ar fi învoit pe fotbalistul de 25 de ani să lipsească câteva zile însă, impresarul atacantul susține că înțelegerea dintre clientul lui și CFR a expirat la data de 30 iunie. De altfel, este de notorietate conflictul dintre Omrani și șefii clubului din Gruia, fotbalistul acuzându-i pe aceștia din urmă că i-ar fi falsificat semnătura pe o presupusă prelungire a contractului.

Directorul sportiv al clubului feroviar, Bogdan Mara, a declarat pentru Digisport: ”Am decis să-l lăsăm să meargă acasă, în Franţa, să-şi rezolve nişte probleme. Iar în câteva zile aşteptăm să se concretizeze una dintre discuţiile de transfer pe care le avem pentru el. Una e chiar foarte avansată şi vedem. Dacă nu se realizează, atunci va ajunge alături de echipă, în Polonia”.

Declarația oficialului vișiniu denotă un pas în spate făcut de conducerea CFR-ului, după ce Billel Omrani a decis să nu-și retragă plângerea împotriva clubului cu privire la ”semnătura” apărută pe prelungirea contractului. Șefii CFR-ului susțineau până zilele trecute că atacantul ar fi semnat un nou angajament și că nu se pune problema ca acesta să fie transferat la vreo altă echipă.

Nu numai că declarațiile feroviarilor s-au mai ”înmuiat”, dar nici Omrani nu este în Franța. Fotbalistul a fost fotografiat și filmat la sfârșitul acestei săptămâni, la București, alături de Harlem Gnohere și Florin Tănase, posibili viitori coechipieri la FCSB. Bilel Omrani are 25 de ani și a fost transferat de CFR în 2016. Are 53 de meciuri în vișiniu și un titlu de campion cucerit în ediția precedentă a Ligii 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu