CHAMPIONS LEAGUE PE CLUJ ARENA/ Spartak – Liepajas 10-0. Show total al sârboaicelor!

N'Rehy a marcat golul al șaselea pentru Spartak, după ce a driblat portarul celor de la Liepajas / Foto: Dan Bodea

Debut în forță pentru Spartak în grupa a II a Ligii Campionilor. Sârboaicele nu au avut milă de Liepajas, căruia i-au administrat o căruță de goluri. Elevele lui Boris Arsic au rezolvat ecuația învingătoarei în primele 15 minute ale partidei. Cea mai bună jucătoare a fost Milena Nikolic, autoare a unui hattrick de senzație (‘6, ’10, ’13). Nahi (‘8, ’29) și N’Rehy (’45) și-au trecut și ele numele pe lista marcatoarelor în prima repriză.

Cu victoria asigurată, Arsic a preferat să-și menajeze piesele grele, în actul secund, pentru jocurile cu Gintra și Olimpia Cluj. Chiar și așa, sârboaicele au zburdat pe teren. A fost rândul lui Cubrilo să iasă la rampă. Atacantul lui Spartak a reușit dubla în doar zece minute (’62, ’72). Ultima a fost o adevărată operă de artă: lob de la 18 metri direct în vinclu!
Letonele au încheiat meciul în genunchi. Adamov a avut nevoie doar de două minute pentru a realiza dubla, după mai multe pase succesive a formației sale (’79, ’81).

În celălalt meci al grupei, Olimpia Cluj întâlnește pe Gintra Universitetas, partidă programată tot pe Cluj Arena, de la ora 18.30.

 

[stextbox id=”custom” caption=”Echipele de start: “]

Spartak: Ivanov – Ilic, Slovic, Damjanovic, Krstic – Tcheno, Savanovic, M. Nikolic (’55 N. Nikolic) – Nahi (’50 Adamov), N’Rehy (’53 K. Krstic), Cubrilo; Rezerve: Gardijan, Radanovic, Marenic, Malesevic; Antrenor: Boris Arsic

Liepajas: Cumika – Proposina, Tamsone, Rocane – Tile, Strautina (’80 Tjumina), Girzda, Kadirova – Greijere (’46 Spage), Sokolova, Fedotova (’61 Silova); Rezerve: Rizko, Jegorova, Silova, Baumane; Antrenor: Vladimirs Draguns

Arbitru: Aneliya Sinabova (Bulgaria); Asistenți: Ekaterina Marinova (Bulgaria), Andra Hiticaș (România)

[/stextbox]

 

Galerie foto realizată de Dan Bodea

[nggallery id=62]

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu