Champions League / Marţi, ziua Z pentru Steaua

Foto: legia.com

Steaua îşi joacă mâine ultima carte de a accede în grupele Champions League. După 1-1 la Bucureşti, campioana României e obligată să obţină un rezultat pozitiv în returul de la Varşovia, în faţa Legiei.

Misiunea „roş-albaştrilor” va fi îngreunată şi de fanii Legiei. Suporterii polonezi au anunţat în cor că vor face tot posibilul pentru a-şi ajuta favoriţii să se califice în grupele celei mai importante competiţii intercluburi. Ultraşii campioanei Poloniei s-au „antrenat” pentru Steaua în jocul pierdut de Legia, scor 0-1, cu Lechia Gdansk. Fanii au creat o atmosferă senzaţională în tribune, spectacol care a făcut înconjurul lumii. Steliştii nu dezarmează însă. „Nu ne e teamă, am jucat pe stadioane mult mai mari”, au declarat „militarii” în unison.

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf ştiu şi care e soluţia calificării. „E cel mai important meci, atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei. Niciunul nu a mai jucat în Champions League, deci cred că e meciul vieţii pentru toţi. Vom merge să ne facem jocul, ei sigur vor evolua ca şi în tur, se vor apăra bine. Trebuie să atacăm din primul minut şi să dăm gol cât mai repede posibil”, a declarat Federico Piovaccari, la DigiSport. „Sunt optimist că ne putem califica. Polonezii ne sunt inferiori”, l-a completat Gardoş.

Returul dintre Legia şi Steaua va fi condus la centru de portughezul Pedro Proenca, cel care a arbitrat finala UCL din 2012, dintre Chelsea şi Bayern Munchen, câştigată de londonezi cu 4-3, după penalty-uri. Proenca va fi ajutat de Tiago Trigo, Bertino Miranda (asistenți), Joao Capela, Hugo Miguel (adiționali) și Rui Tavares (rezervă).

Distribuie:

Postaţi un comentariu