Challenge Cup / Ştiinţa Baia Mare a fost eliminată din Europa

Voleibaliştii de la Explorări Baia Mare au făcut un prim set excepţional în returul cu Storiel Minsk însă, au pierdut meciul cu 1-3 şi implicit calificarea în Challege Cup

Echipa masculină de volei CSM Ştiinţa Explorări Baia Mare a fost eliminată din Cupa Challenge la volei masculin, după ce a pierdut, în deplasare, cu scorul de 1-3 la seturi, meciul cu Stroitel Minsk din Belarus, în manşa secundă din turul doi preliminar al competiţiei continentale.

Maramureşenii au încercat să se autodepăşească în confruntarea cu puternica formaţie baltică, iar primul set a fost unul excepţional încheiat în avantajul celor de la ştiinţa, scor 34-32. Şi cel de al doilea set a fost echilibrat (27-25, în favoarea gazdelor), după care Storiel a preluat iniţiativa şi s-a impus după aproape două ore de joc (25-18, 25-18).

Şi în manşa tur disputată la Baia mare, gruparea din Minsk s-a impus cu acelaşi scor, 3-1, obţinând astfel, calificarea în 16-imile întrecerii. În aceaşi fază a competiţiei va evolua şi SC Volei Municipal Zalău, care va întâlni formaţia Steaua Roşie Belgrad, manşa I fiind programată în 10 sau 12 decembrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu