CFR, victorie la Chiajna. Din nou din penalty

Foto: Dan Bodea (arhivă)

CFR Cluj a mai bifat un succes în Liga 1, în meciul disputat la Chiajna în cadrul etapei a X-a. Unicul gol al întâlnirii a fost reușit de Ciprian Deac, de la punctul cu var. A fost al cincilea penalty de care a beneficiat CFR Cluj în aceste prime 10 etape de campionat. Meciul a început cu ratarea lui Djokovic din minutul 4, și cu oportunitatea lui Deac care însă, a trimis peste poartă deși era nemarcat în careul advers.

În minutul 35 și Moutinho a ajuns în situație favorabilă, dar încă o dată fotbaliștii lui Dan Petrescu au arătat carențe mari la finalizare, la fazele din acțiune. În minutul 44 Deaconu a fost aproape să deschidă scorul, dar mingea trimisă spre plasa porții lui Arlauskis a fost salvată în ultimul moment de Boli. Din nou Moutinho a irosit cu seninătate o oportunitate de a marca în minutul 54.

Apoi nu s-a mai întâmplat nimic notabil până în minutul 70 când, la un duel între Omrani și Marc, arbitrul Marcel Bîrsan arată punctul cu var, mult prea ușor. Dacă nu sunt în stare să marcheze din acțiune, CFR-iștii sunt maeștri ai loviturilor de la 11 metri. Deac a transformat al cincilea penalti al echipei sale din acest sezon și a închis meciul.

Următoarele 20 de minute au fost un veritabil coșmar pentru spectatori, telespectatori și pentru brigada de arbitri. De altfel, la finalul partidei chiar Ciprian Deac a recunoscut că acesta este stilul impus de Dan Petrescu. ”Știu că nu a fost un meci frumos și că pentru telespectatori a fost chiar urât, dar am obținut cele trei puncte. Ăsta a fost obiectivul nostru, asta ni s-a cerut”, a spus Deac la Digisport. CFR este în continuare lider în clasament cu 25 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu