CFR și-a redeschis magazinul din stadion

Președintele Iuliu Mureșan și antrenorul Vasile Miriuță au fost reprezentanții clubului CFR, la redeschiderea magazinului cu produse promoționale, din incinta arenei Dr Constantin Rădulescu. Astfel, suporterii își pot achiziționa din Fan Shop-ul clublui produse cu însemnele echipei, dar și echipament sportiv al companiei care este sponsor tehnic al CFR-ului. cfr2

Iuliu Mureșan a reiterat cu această ocazie discuțiile dintre club și potențiali investitori, doar că de această dată cei interesați să preia clubul din Gruia nu mai sunt șeici, ci oameni de afaceri din Germania. Mureșan a mai spus că până la sfârșitul actualului campionat clubul va ieși din insolvență, iar oportunitatea de a evolua în cupele europene va face și mai atractiv clubul clujean, celor care intenționează să investească. 

Tot cu prilejul redeschiderii magazinului suporterilor, Iuliu Mureșan a declarat că FRF și LPF a informat clubul clujean că depunctarea cu -6 puncte nu va fi aplicată la sfârșitul sezonului regulat, prin urmare echipa rămâne în acest moment cu aceași linie de clasament și cu punctele acumulate pe teren, mai puțin penalitatea de 6 puncte.

”Până la urmă este bine că oficialii celor două foruri, FRF și LPF, au studiat regulamentele și le-au aplicat. Era anormal ce doreau ei și ilegal totodată. Acum treaba noastră este să ne concentrăm și să muncim în continuare, așa cum am făcut-o și până acum, să adunăm puncte și să terminăm pe un loc cât mai bun”, a punctat Mureșan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu