CFR și-a luat atacant de la juniorii Romei

Oficialii CFR-ului au anunțat transferul atacantului George Ganea de la AS Roma Primavera (echipa de tineret a formației din capitala Italiei). George are 19 ani și este fiul fostului mare atacant al naționalei României, Ionel Ganea.
”Bun venit, George Ganea! Un nou tânăr de mare perspectivă a sosit în Gruia! CFR Cluj anunţă transferul definitiv al lui George Ganea, un atacant de numai 19 ani, care a evoluat în sezonul precedent la AS Roma Primavera. Fiului fostului mare internaţional, Ionel Ganea, a sosit deja în Gruia şi se va alătura lotului pregătit de Toni Conceicao! Bun venit în Gruia şi cât mai multe goluri în tricoul alb-vişiniu”, este mesajul postat pe site-ul oficial de campioana țării.

George a mai jucat la juniorii Universității Cluj, Dinamo și Virtus Entella, dar are și 13 partide disputate în tricoul echipei Rapid București, la seniori. În vara anului 2016 s-a transferat în Italia, la Entella, iar în iulie anul trecut a semnat un contract pe un an cu AS Roma. Cel mai probabil George va fi trimis să joace la echipa a doua a clubului feroviar, în Liga a III-a.

Distribuie:

Postaţi un comentariu