CFR / Se strânge laţul

Tolerat ani de zile de conducerea CFR-ului, în ciuda evoluţiilor modeste, Ioan Hora nu răspunde cu aceaşi monedă, reclamând clubul din Gruia pentru neplata contractului de aproximativ 100.000 de euro anual / Foto: Dan Bodea

2014 va rămâne în istoria CFR-ului ca fiind anul cel mai „nefericit” din „Era Paszkany”. În ciuda evoluţiilor echipei, mult peste aşteptări şi posibilităţi, CFR a terminat anul pe locul secund în Liga I, croşeele vin din toate părţile, şi tocmai de la foşti angajaţi. Daţi în judecată de foştii antrenori şi jucători care îşi reclamă drepturile contractuale, oficialii din Gruia au primit o nouă lovitură, „la pachet” de această dată.

Claudiu Voiculeţ, Ioan Hora şi Laszlo Sepsi, toţi trei exilaţi la ASA Târgu Mureş au la mână decizii definitive și executorii obținute în comisiile Federației Române de Fotbal (FRF), în urma memoriilor depuse pentru a-şi recupera banii. Celor trei li se adaugă Liviu Ganea și Vasile Maftei, aflați în aceași situație.

Oficialii clubului CFR au obținut, miercuri, o amânare a plății datoriilor către aceștia, dar fotbaliștii au declarat că nu mai sunt dispuși să aștepte la infinit achitarea salariilor restante și vor acționa în judecată comisia care a acceptat această nouă amânare. La începutul acestei luni, decizia la acea dată (3 decembrie) executorie, trebuia pusă în aplicare în termen de 5 zile, în caz contrar echipei CFR urmând a-i fi scăzute mai multe puncte, din total de 34 acumulate în tur.

În total gruparea vișinie ar trebui sancționat cu 12 puncte, ceea ce ar însemna o cădere în clasament până pe locul 4.

Distribuie:

Postaţi un comentariu