CFR se întărește pentru Liga Campionilor

sursa foto: leccezionale.it

Campioana României se pregătește să atace grupele Ligii Campionilor cu un fotbalist ce are în CV 10 minute în Serie A, 13 meciuri în Serie B și 249 de partide în ligile a treia și a patra din Italia. Un ziar din Lecce, ”Quotidiano di Puglia”, anunță interesul CFR-ului pentru Salvatore Caturano, de la echipa locală. Caturano are 27 de ani și a fost plimbat pe la nu mai puțin de 14 echipe, toate din eșaloanele inferioare ale Italiei.

Jurnaliștii din peninsulă susțin că Salvatore Caturano se află în negocieri cu cei de la CFR Cluj, club care a încercat și în pauza de iarnă să-l transfere pe atacantul globe trotter, dar cele două părți nu au ajuns la un numitor comun, spun italienii.

Salvatore Caturano a debutat în Serie A (prima ligă a Italiei), la data de 13 mai 2007, pe când avea doar 16 ani, 10 luni și 10 zile. A jucat primele și ultimele 10 de minute ale carierei în elita fotbalului italian, în tricoul lui Empoli. Conștienți de valoarea jucătorului lor cei de la Empoli l-au împrumutat la șapte echipe în cei șapte ani de contract: Taranto, Viareggio, Ravenna, Andria, Nocerino, Foligno și Paganese.

În 2013 a fost cumpărat de Casertana și împrumutat mai departe la Messina. A urmat transferul la Melfi, un club care nu a promovat niciodată mai sus de eșalonul terț. În fotbalul sătesc din Italia, Caturano a avut sezonul perfect. A jucat în 36 de meciuri pentru Melfi și a marcat 18 goluri, ceea ce i-a adus un nou transfer, la Bari de această dată.

Nu a îmbrăcat niciodată tricoul alb-roșu. A fost împrumutat la Ascoli și mai apoi la Lecce, în Serie C (liga a III-a), unde a evoluat în ultimii doi ani. În sezonul recent încheiat Caturano a jucat în 31 de meciuri pentru Lecce și a marcat de opt ori, fiind al doilea golgheter al echipei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu