CFR / Rezultat istoric pentru Sănătatea Cluj

Daniel Stana (foto, la minge) a marcat golul egalizator al vișiniilor, în amicalul dintre CFR și Sănătatea Cluj (scor 1-1) / Foto: Dan Bodea

Noul antrenor al CFR-ului, Eugen Trică, a programat primul amical al iernii, sâmbătă după amiaza, în compania formaţiei Sănătatea Cluj. Ocupanta ultimului loc în seria a V-a din Liga a III-a a obţinut un rezultat ce poate fi considerat istoric, dată fiind diferenţa, cel puţin din punct de vedere al locurilor din clasament şi a ligilor în care evoluează.

„Viruşii verzi” au terminat la egalitate meciul test cu vicecampioana de toamnă, CFR. Nicula a deschis scorul în minutul 35, iar vişinii au alergat după egalare până în minutul 89, golul izbăvitor fiind înscris de Daniel Stana. Interesant este că Stana a dat în judecată clubul CFR, iar procesul este încă pe rol, după ce clujenii i-au reziliat anul trecut contractul, fără ca fotbalistul adus de la Ceahlăul să fi apucat să joace măcar un minut pentru CFR.

Cu un lot aproape de nerecunoscut, faţă de prima parte a sezonului, Eugen Trică a trimis în teren două formule de echipă. În primele 45 de minute au jucat: Mincă (Began) – Susic, Larie, Ene, Camora – Petrucci, Veres Szillard – Jakolis, Tatar, Fl. Costea – Jazvic. În cea de a doua repriză au evoluat: Began (Vâtcă) – Burcă, Ene, Crişan, Pop – Joao, Stana, Pintea, Păun – Ganea, Carter.

Tătar şi Joao sunt jucători aflaţi în probe la fosta campioană a României. Practic, din echipa cu care CFR a terminat turul campionatului pe locul 2 în Liga I, doar doar Larie, Susic şi Camora s-au prezentat la amicalul cu Sănătatea Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu