CFR / Revanşa lui Larie

Ionuţ Larie a marcat singurul gol al meciului dintre Astra şi CFR şi clujenii au obţinut prima victorie din 2015

Rămasă fără antrenor după demisia, sau demiterea, lui Eugen Trică, CFR Cluj a reacâionat cum nu se poate mai bine în meciul cu Astra Giurgiu, disputat în deplasare în cadrul etapei etapei a XXIV-a.

Feroviarii au câştigat la limită, scor 1-0, un meci în care porneau cu ultima şansă. Fundaşul care a ratat primul penatli din semifinala cu ”U” Cluj, Ionuţ Larie a marcat singurul gol al întâlnirii în minutul 55, după care ardelenii au rezistat eroic oricărei încercări a giurgiuvenilor de a schimba soarta întâlnirii.

Victoria de la Giurgiu este un semnal că vişinii pot să continue pe prima scenă a fotbalului autohton, în cazul în care Tribunalul de Arbitraj Sportiv va returna clubului ardelean cele 24 de puncte, penalizare dictată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, ca urmare a neachitării datoriilor financiare către mai mulţi foşti jucători.

Graţie succesului de la Giurgiu, CFR a predat lanterna roşie a clasamentului formaţiei Oţelul Galaţi. Ambele echipe au câte 15 puncte, dar golaverajul vişiniilor este superior dunărenilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu