CFR / Recordman în Liga I, redirecţionat în Siberia

Altă dată un cuplu eficient de fundaşi centrali Felice Piccolo şi Ricardo Cadu nu vor mai evolua împreună la CFR Cluj, din sezonul viitor / FOTO: Dan Bodea

Căpitanul CFR-ului, Ricardo Cadu, se „bucură” de mediatizare ca-n vremurile bune, chiar dacă în ultima vreme doar egalarea recordului lui Marius Bretan (199 de partide jucate în vişiniu) a reprezentat cu adevărat o performanţă. În meciul cu Astra Giurgiu, în care l-a egalat pe Bretan, Cadu a primit un nou cartonaş roşu, al 8-lea de când evoluează în Gruia, şi nu va sărbători meciul cu numărul 200 la CFR în faţa propriilor suporteri.

Prestaţiile slabe, condimentate cu multe etape de suspendare, plus salariul egal cu bugetul multor echipe de liga a II-a (aproximatix 400.000 de euro pe sezon) i-au determinat pe şefii feroviarilor să-i caute o altă destinaţie, şi nu de ieri, de azi. Preşedintele Iuliu Mureşan l-a propus deja pe Cadu formaţiei Tom Tomsk, unde ar redeveni coleg cu Gabriel Mureşan şi unde ar putea încasa acelaşi salariu pe care îl are acum la CFR, gruparea din Siberia fiind una potentă financiar.

Ideea despărţirii de căpitanul echipei a fost confirmată voalat de apropiaţi ai vişiniilor, care au dezvăluit că alături de Cadu alţi şase jucători vor părăsi Clujul. De altfel, dintre fotbaliştii ajunşi la final de contract cu CFR, doar Rada şi Maftei sunt vizaţi pentru noi oferte însă, în condiţii financiare diminuate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu