CFR / Rada a semnat cu Bari

Ionuţ Rada a semnat cu Bari şi îngroaşă rândurile fotbaliştilor care fug de la CFR Cluj
eepurl.com

Aflt în declin total, clubul de fotbal CFR Cluj își pierde și ultimele piese de rezistență, dintr-un lot și așa rarefiat. Ionuț Rada a fost unul dintre cei mai constanți fotbaliști ai feroviarilor din ultimii ani însă, siguranța pe care acesta o dădea defensivei va fi grav afectată, odată cu transferul fotbalistului în Italia, la Bari.

Neplătit de aproape un an de zile, Rada pleacă la formația din Serie B fără ca ardelenii să încaseze vreun ban, jucătorul urmând să-și recupereze parte din datorii din suma încasată la semnătură. Fundașul de 32 de ani este pesimist în privința viitorului CFR-ului.

”Eu încă mai sper că se va întâmpla ceva bun, dar nu știu cine mai poate salva ceva. Sper ca băieții să obțină măcar 3, 4 victorii în retur să nu retrogradeze. Situația e disperată la CFR”, a declarat Rada. Fotbalistul a ținut să precizeze că dorința lui a fost de a rămâne la CFR, dar a acceptat oferta italienilor pentru siguranța familiei.

”Eu mi-am dorit să mă retrag de la CFR, am renunțat la mai multe salarii, am făcut tot ce am putut să rămân la Cluj, dar s-au adunat prea multe restanțe, era din ce în ce mai greu pentru familia mea”, a explicat fostul internațional. Ionuț Rada a fost achiziționat de CFR în 2010 și a cucerit alături de clujeni Campionatul și Supercupa în 2012, și Cupa României în 2013. Aproape 100 de meciuri a bifat Rada în tricoul vișiniu.

Postaţi un comentariu