CFR / Provencio dat afară de CFR

Până să fie dat afară de CFR, Daniel Provencio (foto, în vişiniu) a stat la Cluj o lună şi jumătate şi a jucat 73 de minute în Cupa Ligii

Spaniolul Daniel Provencio a jucat 73 de minute pentru CFR Cluj în Cupa Ligii, dar în Liga I nu a apucat să debuteze şi deja i-a fost reziliat contractul. Fotbalistul nu a apucat să stea la Cluj nici două luni, iar evoluţia modestă din meciul cu CSMS Iaşi, din Cupa Ligii, de unde CFR a fost eliminată, i-au determinat pe şefii grupării din Gruia să rupă contractul cu Provencio.

Spaniolul este astfel, al doilea fotbalist achiziţionat în această vară care nu apucă să îmbrace tricoul vişiniu într-un meci de primă ligă, după Daniel Stana, dat afară încă înainte de startul campionatului. În locul jucătorului spaniol la CFR se va întoarce cel mai probabil Damjan Djokovic, care a evoluat în campionatul trecut sub formă de împrumut la formaţia feroviară.

Cum croatul are şanse mici să joace la echipa de care aparţine, Bologna, este foarte posibilă revenirea lui în Liga I, unde a adunat 28 de meciuri şi marcat de trei ori pentru CFR.

Distribuie:

Postaţi un comentariu