CFR o ia încet spre liga a II-a

Fotbaliştii de la Pandurii au fost mereu cu un pas în faţa CFR-iştilor, în victoria cu 4-0 repurtată de gorjeni pe arena Dr Constantin Rădulescu / Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a pierdut disputa cu Pandurii Târgu Jiu, din cadrul etapei a 19-a, scor 0-4. Nici nu au apucat să se formeze perechile de jucători pe teren și gorjenii au deschis scorul în minutul 2, prin Mihai Roman, dintr-o poziție suspectă de off-side. Momcilovic a centrat ideal și atacantul Pandurilor a reluat fără speranțe pentru portarul Amadio. Replica CFR-ului a venit în minutul 17 la șutul din cădere al lui Chanturia, însă, mingea a fost deviată și s-a scurs pe lângă poartă.

La faza imediat următoare Nicoară a driblat scurt, a pătruns în careu și a tras tare, dar Amadio a fost la post de această dată. Pandurii au continuat să pună presiune pe clujeni și au irosit o dublă ocazie, Amadio intervenind încă o dată salvator în fața lui Nicoară, care a reluat din din 4 metri. În minutul 39 Chanturia a șutat năprasnic, mingea la lovit în bărbie pe Vasilievic și fundașul gorjenilor a căzut inconștient la pământ, însă, a putut continua meciul după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale.

La cornerul ce a rezultat din această fază Cordoș a fost aproape să înscrie în proprie poartă. La ultmia fază a primei reprize Amadio nu a fost la fel de norocos. A încercat să respingă un balon, dar l-a deviat în plasa porții proprii și Pandurii au intrat în avantaj la pauză. Repriza a doua a început tot cu oaspeții în atac. Mai întâi Nistor, iar mai apoi Roman l-au încercat pe Amadio.

Deac a avut și el o bună ocazie să reducă din handicap, în minutul 70, dar fără succes. Introdus în teren Eric a făcut spectacol și a marcat un gol de generic în minutul 82. Ultima reușită a partidei i-a aparținut lui Shalaj care a dus scorul la 4-0. Înfrângerea din meciul cu Pandurii este cea mai drastică înregistrată de CFR în actuala ediție de campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu