CFR / Nemotivaţi CFR-iştii au pierdut ultimul meci al stagiunii în Liga I

Ciprian Deac a marcat singurul gol al CFR-ului în meciul cu Săgeata Năvodari, dar ardelenii nu au reuşit să învingă retrogradata din Dobrogea / FOTO: Dan Bodea

La ultima apariţie a sezonului în Liga I de fotbal Vasile Miriuţă a abordat meciul cu Săgeata Năvodari cu o echipă improvizată. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, dar nu au reuşit să evite retrogradarea în eşalonul secund. De partea cealaltă CFR-iştii au părut nemotivaţi în jocul cu dobrogenii, nici măcar iminenta prezenţă în viitoarea ediţie a UEFA Europa league nereuşind să-i facă pe vişinii să-şi dorească un rezultat pozitiv.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 5, prin Pană care a profitat de o respingere greşită a lui Felgueiras. Până la pauză avea să fie chiar 2-0 pentru Săgeata, după ce Deletic a marcat cu capul, simplu, din patru metri. Imediat după reluarea jocului Ciprian Deac a redus din diferenţă, cu un şut din dreptul punctului cu var însă, a fost doar o iluzie că fotbaliştii lui Miriuţă şi-ar propune mai mult.

Până la sfârşitul partidei gazdele au jucat doar cu gândul la celelalte rezultate, pentru a afla dacă vor evolua şi în campionatul viitor în prima ligă. Egalul smuls pe final de joc, de FC Braşov la Gaz Metan Mediaş şi celelalte rezultate au decis soarta Săgeţii, care a retrogradat alături de Corona Braşov, ACS Poli Timişoara şi cel mai probabil FC Vaslui. CFR Cluj a încheiat sezonul pe locul 5, cu 51 de puncte şi se va alinia la startul Europa league, după ce echipei Dinamo i s-a retras acest drept, din cauza intrării în insolvenţă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu