CFR / Muniru a plecat, vin Nascimento si Santamaria

Sulley Muniru se desparte de CFR, pentru a juca la Steaua, după un an și jumătate petrecuți în Gruia / Foto: Dan Bodea

Mijlocașul ganez Sulley Sariki Muniru, legitimat la CFR Cluj, va evolua din sezonul viitor la campioana României, Steaua București. În vârstă de 22 de ani, fotbalistul nu s-a prezentat la reunirea vișiniilor, agentul său fiind în discuții avansate cu conducerea roș-albaștrilor pentru un transfer. Muniru a fost achiziționat de CFR în ianuarie 2013, de la Liberty Professionals și a evoluat pentru gruparea din Gruia în 56 de partide în Liga 1.

Fotbalistul va semna, miercuri, un contract pe 4 ani cu Steaua și va intra în programul de pregătire al echipei aflată în cantonament la Săcele. 350.000 de euro va achita Becali pentru achiziția mijlocașului ganez. Între timp, oficialii dn Gruia au anunțat achiziția a doi jucători. Este vorba despre mijlocașul Filipe Nascimento, în vârstă de 20 de ani, format la echipa de tineret a Benficăi, şi de atacantul Cristian Lopez Santamaria.

Acesta din urmă are 26 de ani și vine de la Burgos, din Spania. A mai evoluat în carieră la Alicante, Real Madrid Castilla, Valencia B, Atletico Baleares, Huddersfield Town, Shrewsbury Town și Northampton Town. Şapte transfruri a realizat CFR Cluj în această vară: portarul Traian Marc (Dinamo), fundașii Lucian Goian (Brașov), Dani Coelho (Penafiel) și Vitor Bruno (Penafiel), mijlocașii Filipe Nascimento (Academico Viseu) și Neluț Roșu (FC Botoșani), respectiv atacantul Cristian Lopez (Burgos).

Distribuie:

Postaţi un comentariu