CFR / Miriuţă primeşte întăriri

Giorgi Chanturia (foto, în galben-negru) este un transfer pasager la CFR Cluj, fotbalistul urmând să joace doar 4 luni la echipa antrenată de Vasile Miriuţă

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, îşi freacă mâinile de bucurie. Conducerea clubului feroviar a reuşit să obţină semnăturile a doi jucători care aduc un plus de creativitatea în echipa vişiniilor.

Najib Ammari este un fotbalist crescut de fosta campioană a Europei şi a Franţei, Olympique Marseille, iar transferul său este pe placul antrenorului Miriuţă, care spune despre Najib că este un tânăr cu o serie de calităţi extraordinare, pe gustul său.Najib Ammari are doar 21 de ani şi a evoluat la Cernomoreţ Burgas, în Bulgarie unde a bifat 19 meciuri şi a înscris de 6 ori, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei din ţara vecină.

„Mie îmi place tare mult. Am vizionat câteva înregistrări cu el şi am observat că are tehnică, poate juca pe oricare post din spatele atacantului. Abia aştept să-l văd la joc”, a declarat Miriuţă.

Cel de al doilea transfer al CFR-ului din aceste zile este mijlocaşul georgian Giorgi Chanturia, şi el foarte tânăr, în vârstă de numai 20 de ani. Acesta va evolua la Cluj doar până la sfârşitul actualului campionat urmând să plece în Italia în această vară. „Chanturia este un fotbalist de clasă”, s-a limitat să spună Miriuţă despre cea mai recentă achiziţie a vişiniilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu