CFR / Miriuţă avertizează: „Plec dacă la iarnă nu suntem pe podium”

Vasile Miriuţă a făcut minuni la CFR Cluj, dar îşi avertizează jucătorii că nu va rămâne alături de ei dacă nu termină anul pe podium / Foto: Dan Bodea

Perioada fastă prin care trece fosta campioană a României, CFR Cluj, i se datorează antrenorului Vasile Miriuţă. O recunosc jucătorii care declară la unison că metodele de pregătire ale tehnicianului şcolit în Germania sunt „altceva” decât cele pe care le-au experimentat, unii dintre ei, cu Mircea Rednic, sau Petre Grigoraş.

CFR arată acum precum formaţiile din Bundesliga (prima ligă a Germaniei), dispusă la efort, cu o condiţie fizică de invidiat şi o eficacitate ridicată. Însă, pentru a mai tempera din curajul pe care l-au prins CFR-iştii, Miriuţă îşi avertizează jucătorii. „Le-am spus foarte clar cum stau lucrurile, ce aşteptări am de la ei, de ce vreau să muncim mai mult, să petrecem mai mult timp împreună. Pentru că vreau să fim în primul rând un grup solid. Dacă nu terminăm prima parte a clasamentului pe podium plec. De ce să mai stau? Înseamnă că am muncit degeaba şi tot ce am încercat să implementez a eşuat”, a explicat Miriuţă.

După 7 etape CFR se situează pe poziţia a doua a clasamentului, cu 16 puncte, două mai puţine decât liderul Steaua. La sfâştirul acestei săptămâni CFR va evolua, sâmbătă, în deplasare la Oţelul Galaţi, formaţie care tocmai şi-a demis antrenorul din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu