CFR / Miriuţă aşteaptă întăriri

VAsile Miriuţă a dus-o pe CFR în Europa, dar le transmite şefilor să-i mai aducă jucători pentru a-şi îndeplini obiectivele / Foto: Dan Bodea

Adus la CFR ca o soluţie mai degrabă temporară, Vasile Miriuţă a reuşit n extremis să atingă obiectivul de a califica echipa în cupele europene. Gruparea feroviară a terminat sezonul trecut a cincea în Liga I, dar a beneficiat de excluderea lui Dinamo din cupele europene, din cauza insolvenţei.

Între timp, CFR-iştii au aflat şi numele adversarului pe care îl vor întâlni în drumul spre grupele Europa League, Jagodina FK. Feroviarii şi-au reluat şi pregătirile, iar sâmbătă vor disputa primul amical al veri însă, tehnicianul mai aşteaptă întăriri până la plecarea în cantonamentul din Ungaria.

„S-a tot vorbit de Adi Rocha şi Elton da Silva, dar deocamdată niciunul dintre ei nu au semnat cu CFR, eu încă mai aştept rezolvarea situaţiei lor”, a declarat Miriuţă, la un post local de televiziune din Cluj-Napoca. Antrenorul vişiniilor a mai spus că nu este impresionat de adversarul din Europa League, dar că echipa sa are nevoie şi de noroc pentru a merge mai departe în competiţiile continentale.

„Nu a fost o tragere la sorţi foarte dificilă însă, în cupele europene niciun meci nu e uşor. Trebuie să avem şi puţin noroc să mergem mai departe, pentru a ne atinge obiectivul: calificarea în grupele Europa League”, a spus Miriuţă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu