CFR / Miriuţă aduce întăriri din Germania şi Portugalia

Fundaşul dreapta Mateo Susic, ultima dată la Enegrie Cottbus, a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj / sursa foto: bild.de

Reconstrucţia echipei CFR Cluj a început, iar primul nume pe lista de achiziţii a antrenorului Vasile Miriuţă este  Mateo Susic, ultima dată legitimat la Energie Cottbus. Fotbalistul are 23 de ani, este bosniac şi evoluează pe postul de fundaş dreapta. El va ajunge în Gruia liber de contract, după ce şi-a reziliat angajamentul cu fosta echipă a actualului antrenor CFR-ist.

Înţelegerea dintre Susic şi CFR se întinde pe o perioadă de 3 ani. Tot pe 3 ani a semnat şi fundaşul central portughez Jaime Simoes, în vârstă de 24 de ani, care a evoluat ultima dată pentru gruparea din liga a II-a portugheză, Beira Mar. Simones a semnat cu gruparea vişinie din postura de jucător liber de contract, după ce a fost titular incontestabil la Beira Mar, pentru care a bifat 40 de apariţii în ultimul sezon.

Pe listă achiziţiilor din această vară mai figurează Voiculeţ, Sepsi şi Hora, fotbalişti care aparţin de CFR, dar care au evoluat sub formă de împrumut, în Liga a II-a, la ASA Târgu Mureş, alături de care au promovat în primul eşalon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu