CFR / Lotul lui Miriuţă prinde contur

Până să ajungă la CFR, Daniel Carp s-a încununat campion al Ucrainei cu echipa sub 19 ani a lui Dinamo Kiev

Sfârșitul săptămânii trecute a fost prolific pentru oficialii CFR-ului care au reușit să dea două lovituri pe piața transferurilor. Astfel, Davide Petrucci de la manchester United și Cătălin Carp de la Șahtior Donețk vor evolua sub comanda lui Vasile Miriuță până la sfârșitul actualului campionat.

Petrucci este italian, are 22 de ani, este mijlocaș și a venit în Gruia liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu fosta campioană a Angliei. Petrucci era sub contract cu Manchester United încă de la vârsta de 18 ani, dar nu a reușit să se impună în era lui Alex Ferguson, fiind mai mereu împrumutat.

Cel de al doilea transfer important este Cătălin Carp, în vârstă de 20 de ani, care a evoluat pentru Șahtior Donețk în miniturneul efectuat de campioana Ucrainei la Cluj, la sfârșitul săptămânii trecute. Carp este mijlocaș defensiv și a fost împrumutat în sezonul trecut la Dinamo Kiev, alături de care a câștigat titlul de campion sub 19 ani.

Petrucci a semnat pe un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani, în vreme ce Carp va evolua sub formă de împrumut în Gruia. ”Sunt doi fotbaliști care ne vor ajuta foarte mult în acest sezon, un campionat foarte greu dată fiind reorganizarea prin care trece echipa. Am așteptat până în ultimul moment pentru că așa este cel mai bine pentru noi. Decât să dăm o mulțime de bani pe transferuri, așteptăm se se termine perioada de acjiziții din marile campionate și apoi suntem noi cei căutați de impresari, care ne propun să luăm jucători”, a explicat președintele Iuliu Mureșan, strategia clubului ferociar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu