CFR l-a dat afară pe Vâtcă chiar înaintea turului cu Dudelange. Echipa a zburat în Luxemburg la bordul unei aeronave complet negre

Lider în Liga 1 și cu două transferuri ”galactice” realizate în ultima săptămână, CFR-ul a plecat, miercuri, spre Luxemburg la bordul unei aeronave complet negre și fără portarul Cosmin Vâtcă, dat afară imediat după meciul cu Dinamo în care a fost titular și a avut o intervenție providențială pentru echipa lui. Vâtcă a fost trimis inițial la echipa a doua însă, în cele din urmă portarul a acceptat varianta unui transfer la FC Voluntari.

Cum Arlauskis este dat accidentat de către conducerea clubului, aproape sigur poarta vișiniilor va fi apărată de Jesus Fernandez, recent achiziționat de la echipa de liga a treia spaniolă, Cultural Leonesa. Mutarea a fost nunțată indirect de antrenorul Antonio Conceicao care a declarat, marți, că nu se pune problema ca Vâtcă să urce în avionul de Luxemburg. ”Evident, dacă se discută transferul lui, jucătorul nu poate face parte din lot pentru meciul cu Dudelange. Eu am nevoie la lot de jucători care să fie concentrați 100%”, a spus Conceicao.

Tot marți ar fi trebui să fie prezentat oficial celălalt ”galactic” transferat în ultimele zile, Julio Baptista. Până la urmă clubul a anunțat prin intermediul unui SMS că brazilianul nu a dorit să discute cu presa fiind extrem de concentrat pentru importantul meci cu Dudelange, programat în Liga Europa. Manșa întâi a înfruntării dintre Dudelange și CFR se va disputa, joi, de la ora 21:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu