CFR-işti au trecut şi testele medicale

Fotbaliştii CFR-ului au trecut şi vizita medicală şi se pregătesc de cantonamentul din Cipru / Foto: Dan Bodea

Jucătorii CFR-ului s-au trezit cu noaptea în cap pentru a efectua vizitele medicale. Păun a fost cel mai bine pregătit la testul cu bicicleta. Spune că s-a antrenat chiar şi în vacanţă. A dat parametrii peste cap și a fost felicitat chiar şi doctori la finalul investigaţiilor.

Unii dintre jucători nu au stat atât de bine la capitolul greutate. Pe Cristian Lopez l-a aşteptat mama acasă cu toate bucatele tradiţionale şi a pus câteva kilograme. E sigur însă că după cantonamentul din Cipru va fi în formă maximă. ”Bine, păi acum venim după sărbători, am fost cu familiile.

Ştiţi cum sunt mamele, mereu gătesc mult. Pentru moment sunt bine, dar se poate şi mai bine”, a spus Cristian. Nici n-au început bine pregătirile, iar CFR-iştii visează cu ochii deschişi la un trofeu. Feroviarii joacă semifinala Cupei României cu ASA Târgu-Mureş.

”Cred că oricărui jucător îi place să câştige trofee şi competiţii, să obţină rezultate bune. Pentru orice jucător ar fi un triumf foarte mare dacă am câştiga Cupa României”, a mai adăugat Cristian.

Distribuie:

Postaţi un comentariu