CFR își reia pregătirea. Nimeni nu se înghesuie să preia banca tehnică

Foto: Dan Bodea

Trei săptămâni au trecut de la momentul festivității de premiere de pe arena Dr Constantin Rădulescu, când CFR s-a încoronat campioană a României pentru a patra oară. Capul de afiș al acestei perioade l-a reprezentat despărțirea antrenorului Dan Petrescu de clubul din Gruia. În tot acest timp oficialii vișiniilor au repetat aceeași placă: ”în trei zile va fi prezentat noul antrenor”.

Timpul s-a scurs și nimeni nu pare cu adevărat interesat să preia banca tehnică a campioanei. Miercuri, 13 iunie, este programată și revenirea din vacanță a fotbaliștilor. Aceștia se vor reuni dimineață, direct la Policlinica Sportivă, urmând ca după amiază să facă o primă ședință de reacomodare la efort. Conducerea clubului le-a pregătit jucătorilor și două stagii de pregătire centralizată. Primul cantonament se va derula în perioada 17-27 iunie la Brașov, acolo unde CFR va susține și un meci de verificare cu Sepsi OSK.

Pentru cel de al doilea cantonament feroviarii se vor deplasa în Polonia, la Sochocin, între 30 iunie – 12 iulie. Deocamdată nu se cunosc numele adversarilor din meciurile de verificare, dar calendarul complet va fi anunțat ulterior numirii unui nou antrenor. Până la reluarea campionatului, programată la data de 22 iulie, feroviarii o vor întâlni pe CSU Craiova în Supercupa României. Partida este programată de arena Ion Oblemenco, pe 14 iulie de la ora 20:30.

Distribuie:

Postaţi un comentariu