CFR începe iar campionatul pe minus

Pentru CFR Cluj problemele par să nu se mai termine. Vor începe viitorul campionat cu 9 puncte în minus / Foto: Dan Bodea

Comisia de fond a Sistemului Național de Licențiere din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat, miercuri, că CFR Cluj și alte trei cluburi de fotbal, vor începe viitorul sezon competițional cu deficit de puncte. Clujenii sunt pasibili de o penalitate de 9 puncte, în timp ce ASA Târgu Mureș, Rapid București și Petrolul Ploiești vor porni în viitorul campionat cu – 6 puncte, anunță news.ro. Anunțul oficial va fi făcut public, vineri, după ce se va încheia procesul de licențiere, însă, președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan a confirmat deja informația.

”Am fost înștiințați în legătură cu această depunctare și am și formulat recursul, iar termenul de judecată este programat mâine (joi – 26 mai 2016, n.r.). Cel puțin trei dintre cele nouă puncte aplicate sunt o greșeală. Eu zic că avem dreptate. Penalizarea vine ca urmare a unor restanțe salariale”, a declarat Mureşan, pentru Digi Sport. Clujenii nu sunt la prima penalitate sportivă, în sezonul actual aceştia intrând în competiţie cu un deficit de 6 puncte, la fel ca şi Petrolul Plieşti, ardelenilor fiindu+le retrase alte 4 puncte pe parcursul campionatului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu