CFR / Golgheterul Ligii 1 a semnat cu Steaua

Golgheterul Ligii 1, Gregory Tade (foto, în vișiniu), a semnat duminică cu Steaua, iar marți va evolua pentru roș-albaștri în Liga Campionilor / Foto: Dan Bodea

Cel mai curtat atacant din campionatul intern de fotbal, Gregory Tade a asemnat, duminică noaptea, cu campioana României Steaua București. Francezul în vârstă de 28 de ani a semnat pe doi ani cu gruparea din Ghencea și a fost trecut pe lista UEFA, astfel că, Tade va putea evolua, marți, în manșa tur din preliminariile Ligii Campionilor.

Gregory Tade este ultimul golgheter al Ligii 1, cu 18 reușite în sezonul trecut, și a fost curtat insistent de oficialii campioanei României. După ce discuțiile au intrat în impas din cauza salariului cerut de fotbalist (25.000 de euro lunar), evoluția roș-albaștrilor din primele două meciuri oficiale (cu ASA Târgu Mureș în Supercupa României scor 0-1, și cu Petrolul în etapa inaugurală scor 0-0), l-au determinat pe finanțatorul bucureștenilor, Gheorghe Becali, să accepte pretențiile atacantului.

Transferul a fost confirmat de președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan. ”Aseară <duminică seara, n.a.>, la ora 1 s-au semnat toate actele. Tade este jucătorul Stelei, deja a fost înregistrat la LPF și a fost trecut pe lista UEFA. Practic, poate juca mâine <n.a.> cu Trencin”, a declarat Mureşan. Gregory Tade intra la iarnă în ultimele 6 luni de contract şi putea să plece gratis de la Cluj, astfel că, oficialii clubului ardelean au acceptat oferta de 500.000 de euro pe care Steaua o va plăti Steaua către CFR Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu