CFR / Gaz Metan – CFR, nimic la nimic

Gaz Metan - CFR a fost încă unul dintre meciurile foarte slabe ale campionatului intern, încheiat la egalitate scor 0-0

Lipsite de idei Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj au remizat în ultimul meci al etapei cu numărul 22, scor 0-0. În primele 45 de minute doar faza din minutul 24 a mai dezmorțit puținii spectatori prezenți la meci, și merită consemnată.

Curtean a pătruns pe stânga, a centrat pe jos, în mijlocul careului, Llullaku a luftat, dar mingea a ajuns la Tahar, care a trimis cu latul, puternic, însă Mincă a reușit să respingă. Partea a doua a fost mai animată. Gregory Tade a fost angajat în atac, dar şutul său a trecut pe lângă poarta lui Pleşca.

Minutul 52 Vitinho a tras tare dar nu a cadrat mingea pe poartă. În minutul 59 Mincă a avut o intrare criminală asupra lui Mihai Roman și arbitrul dictează doar penalty, deși, un arbitru mai exigent putea decide eliminarea CFR-istului.

Execuția lui Tahar a fost apărată de Mincă, portarul clujean răscumpărându-și greșeala. Până la final Dore de la oaspeți și Mihai Roman din tabăra gazdelor au încercat să creeze deranj în cele două careuri, dar niciunul nu a marcat și meciul s-a terminat cu a început.

CFR acumulează astfel, 12 puncte și stagnează pe ultimul loc, în vreme ce Gaz Metan face 21 de puncte și urcă o poziție, până pe 13.

Distribuie:

Postaţi un comentariu