CFR e doar a treia opțiune pentru Șumudică

sursa foto: digisport.ro

Plecarea lui Dan Petrescu în China și refuzul lui Edward Iordănescu de a prelua conducerea tehnică a CFR-ului i-a făcut pe oficialii clubului din Gruia să se reorienteze în căutarea unul nou antrenor. Până la urmă Marius Șumudică a recunoscut interesul vișiniilor pentru el, dar susține că nu a discutat cu nimeni de la CFR, ci doar prin intermediari. Tehnicianul a lăsat să se înțeleagă că CFR Cluj este doar a treia opțiune.

”Discuții au fost, dar nimic concret. Așa, prin intermediari, nu am ajuns la discuții de ordin financiar. Să fiu sincer, îmi doresc foarte mult să mă întorc în Turcia”, a spus Șumudică la Digisport. Fost campion al României cu Astra, Marius Șumudică speră că va prinde un contract în afara țării. Neftci Baku i-a făcut o ofertă concretă. Doar în cazul în care negocierile cu azerii nu se vor finaliza pozitiv și doar dacă nu va primi o ofertă de ultim moment din Turcia, Șumudică va lua în calcul o revenire în Liga 1.

”N-am refuzat încă oferta de la Neftci Baku. Sâmbătă (2 iunie – n.a.) vin la București să mai discutăm. E departe ce îmi doresc eu de ceea ce își doresc ei. Și Azerbaidjanul a fost lovit de criză. Orașul Baku e senzațional, dar mie îmi e foarte greu să mă despart de staff-ul meu. Nu vor doi oameni din staff-ul meu, nu au buget. Eu am alături de mine patru băieți deosebiți, pe care nu pot să îi las”, a explicat antrenorul stadiul discuțiilor cu Neftci.

Pe lista posibililor succesori ai lui Dan Petrescu se mai află, conform presei sportive, Ladislau Boloni, Victor Pițurcă, Vasile Miriuță și Costel Gâlcă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu